- Nieuwsbrief - Praktijk voor Logopedie - Marjon Dijkstra
logopedie drachten

Frisia 22 - 9207 CW Drachten - info@logopediedrachten.nl
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
08:00 - 18:00 uur
Ook maandagavond geopend

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief april 2018
Nieuwsbrief December 2018
20 jaar Praktijk voor Logopedie Marjon Dijkstra
Nieuwsbrief September 2017
Nieuwsbrief december 2017
Nieuwsbrief 1 Juni 2017 Jaargang 1 Praktijk voor Logopedie Marjon Dijkstra

20 jaar Praktijk voor Logopedie Marjon Dijkstra

20 jaar Praktijk voor Logopedie Marjon Dijkstra

20 Jaar Praktijk voor Logopedie Marjon Dijkstra
Inmiddels bestaan we 20 jaar! Gestart in Leeuwarden en kort daarna in Drachten.
Logopedie is zorg die nodig is als er problemen zijn met stem, spraak, taal, gehoor en slikken. Logopedisten behandelen stoornissen op het gebied van de persoonlijke communicatie. Zij houden zich daarnaast bezig met voorlichting, preventie en onderzoek. Er vindt steeds meer wetenschappelijk onderzoek plaats naar de effecten van logopedie. Logopedie is gespecialiseerde (gezondheids)zorg of paramedische zorg en valt onder de basisverzekering.
Wij werken binnen de praktijk met 3 behandelaars (logopedisten), Louwina, Geanne en Marjon met ieder hun eigen specialisaties. Daarnaast werken we nauw samen met een linguïst en een orthopedagoog, Marleen en Danielle.
Met veel passie en plezier voeren we ons vak uit en willen dit de komende jaren nog graag blijven doen. We blijven ons verder ontwikkelen door het volgen van cursussen en het bijwonen van kwaliteitskringen.
Onze specialisaties zijn taalontwikkelingsstoornissen, OMFT (oromyofunctionele therapie), preverbale logopedie, sensorische informatieverwerking, CVA, fonologische stoornissen en spraakafzien. Op onze site www.logopediedrachten.nl kunt u onder onze foto’s nog meer specialisaties vinden.
Onze praktijk heeft een vestiging in Drachten, maar daarnaast ook in Rottevalle, Oudega (Smallingerland) en Bakkeveen. Voor de preverbale logopedie komen we thuis.
Mocht  u informatie willen over logopedie of over de praktijk kunt u ons altijd bellen of mailen. We staan u graag te woord.De praktijk is vijf dagen in de week open, inclusief de maandagavond.
Praktijk voor Logopedie Marjon Dijkstra 0512-520785

Ons team